Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa
Goedkoop kamperen

Goedkoop kamperen

Goedkoop kamperen: het kan echt. Maar hoe vind je de perfecte kampeerplaats?

Heb jij zin om naar een goedkope camping te gaan in Europa? Kamperen voor weinig geld kun je in de diverse landen makkelijk doen. Er zijn genoeg leuke campings waar je voor weinig geld je tent, camper of caravan kunt neerzetten. Geniet van de natuur, omgeving en frisse lucht zonder dat je daar te veel voor hoeft te betalen. Om een onvergetelijke vakantie te hebben, hoef je niet heel veel geld opzij te zetten. Je moet alleen weten waar je op moet letten. 

Goedkope camping

Wat zijn de mogelijkheden bij een goedkope camping? Verspreid door Europa zijn er tal leuke campings in de natuur waar je wakker wordt tussen de bomen en in het gras. Je kiest zelf waar in Europa je wil kamperen, zodat je zelf je omgeving kunt kiezen. Kamperen is de goedkoopste manier om even weg te gaan: je hebt alleen maar een paar essentiële benodigdheden nodig, zoals een slaapzak en een tandenborstel. Ga back to basic en vind een betaalbare camping in Europa.

Goedkoop kamperen bij de boer

De laatste jaren schieten boerencampings als paddenstoelen uit de grond. Kamperen bij de boer is goedkoop en er hangt een fijne sfeer. Kinderen kunnen helemaal los gaan en je staat niet opgekropt op een klein veldje. Zit je niet vast aan de schoolvakanties? Probeer dan het hoogseizoen te vermijden. Dit is namelijk de duurste periode van het jaar om te kamperen. Campings vragen in deze tijd net wat meer voor hun plekken. Je kunt dus beter tijdens de herfst- of meivakantie gaan. Liever niet kamperen bij de boer? De ACSI campings zijn in deze periode ook een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen.

Wildkamperen

De aller, allergoedkoopste manier om te kamperen is toch wel wildkamperen. Wildkamperen is in Nederland verboden, maar in landen zoals Zweden, Noorwegen, Finland en sommige delen van Spanje wel toegestaan. Wel vind je in Nederland paalplaatsen, dit zijn plaatsen waar je midden in de natuur kunt kamperen op de grond van Staatsbosbeheer. 

Hieronder vind je een aantal campings waar je goedkoop kunt kamperen. Dit zijn alleen campings waarbij de prijzen bij ons bekend zijn. Dit zijn vanaf prijzen, houd rekening met de verschillende seizoenen. 

44campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!