Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa
Rustiek kamperen

Rustiek kamperen

Rustiek kamperen in eigen land of Europa? Zoek je een kleine rustieke camping in een natuurlijke omgeving? Wij bieden je in een rustige omgeving een groot aantal campings die ‘eenvoudig’ en ‘sfeervol’ zijn.  

Wat is rustiek kamperen?

Vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, op een kleine camping die is voorzien van alle basisvoorzieningen, dat is waar rustiek kamperen voor staat. Zo'n plek heeft vaak een authentieke sfeer en is niet perfect georganiseerd. De campings zitten midden in de natuur en hebben maximaal 75 plaatsen. Het leuke hieraan is dat je zelf mag weten waar je gaat staan op de camping en hoe je gaat staan, de camping laat je hier volledig vrij in. Maar waar herken je deze kleinschalige campings aan?

Waar herken je rustieke campings aan

  • een rustieke camping is kleinschalig.
  • een rustieke camping heeft ruime kampeerplaatsen.
  • een rustieke camping legt de nadruk meer op rust dan op amusement.
  • een rustieke camping ligt in een natuurlijk kader en omgeving.

Rustiek kamperen campingplaats

Zoek je een rustieke kampeerplaats op een kleine camping die verscholen ligt in de natuur, ver weg van alle herrie? Rustiek kamperen kan in heel Europa. Of je nu op zoek bent naar een camping in eigen land, Denemarken, Italië, Duitsland, Spanje of ander Europees vakantieland. De campings hieronder bieden vaak ruime kampeerplaatsen aan waar je volop tot rust komt.

11campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!