Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa

Campings met WIFI

Ook op vakantie de e-mail controleren en onbeperkt internetten? Op de campings met WIFI kun je gewoon draadloos gebruik maken van het internetnetwerk van de camping. Blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws in eigenland of ben je draadloos internet nodig voor het werk?

Campings met WiFi

Op AlleCampingsIn.nl staan een groot aantal campings die standaard WIFI aanbieden. Op sommige campings is dit zelf gratis. wanneer bij een camping het icoontje van WIFI wordt getoond kun je er vanuit gaan dat er draadloos internet op een groot gedeelte van de camping wordt aangeboden.

WIFI netwerk

Het signaal is niet altijd even sterk, waardoor het kan voorkomen dat je niet op de hele camping internet hebt. Op een aantal camping zul je een toegangscode moeten kopen om gebruik te maken van het WIFI netwerk. In deze gevallen is het aangeboden internet vaak wel stabiel en kan er gebruik gemaakt worden van redelijk snel WIFI.

Draadloos internet

Hieronder slechts een aantal campings die WiFi hebben. Wil je zien welke campings er allemaal beschikken over draadloos internet? Maak dan een keuze in de filters hiernaast. 

 

20campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!