Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa
SVR Campings Nederland

SVR Campings

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving, dit zijn de SVR campings. De rust van het platteland, het contact met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dankzij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.In die hoedanigheid steunt en adviseert de SVR haar deelnemers en helpt bij het zoeken naar adressen van SVR-campings. Hier kan men betaalbaar kamperen in een caravan of tent. Tevens is het mogelijk om op sommige campings een zomerhuisje te huren.  

SVR aangesloten campings

De bij de SVR aangesloten campings bieden jouw een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er natuurlijk niet. Voor vermaak zorg je zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij. Misschien kun je helpen voeren en wanneer je geluk hebt, kun je een koe zien kalven.

SVR camping Europa

Ben je op zoek naar een SVR camping in Europa? Neem eens een kijkje op SVR Campings in Kroatië, SVR Campings in Oostenrijk, SVR Campings in Frankrijk, SVR Campings in Duitsland, SVR Campings in Spanje en SVR Campings in Italië

Hieronder vind je een aantal Nederlandse SVR campings. Heb je ook een camping, wil je ook op deze pagina staan? Dan kun jij je camping eenvoudig aanmelden. Door aan te geven dat je een SVR camping hebt, zal je in de loop der tijd ook op deze pagina worden getoond met je Stichting Vrije Recreatie camping. 

16campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!