Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa

SVR campings Kroatie

Het kamperenin een landelijke omgeving wordt steeds populairder. Bent u op zoek naar een SVR camping in Kroatie? Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Kroatie die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie.  In Kroatie komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland. Waar u  van de rust van het kroatische platteland en het kontakt met het boerenleven kunt genieten.

SVR camping Kroatië

De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland. De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld, zo ook in Kroatië.

SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, basis voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Grootschalig vermaak wordt veelal niet georganiseerd. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.

Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!