Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa

Vakantie in Duitsland

Nederlanders gaan graag op vakantie in Duitsland. Het land is zowel in de zomer als de winter een populaire vakantie bestemming.

Vooral de natuur staat bij de meeste vakantiegangers hoog aangeschreven. Duitsland kent vele soorten campings. Het merendeel van de campings in Duitsland liggen aan een meer of hebben een zwembad. Omdat Duitsland zo’n groot en afwisselend land is komt iedere kampeerder hier aan z’n trekken. In Noord-Duitsland kunt u een camping zoeken in de buurt van de rivieren de Eems, Wezer, Elbe en de Oder. In het Centrale Hoogland treft u een mooi landschap met wijngaarden en kastelen. De natuurliefhebber zou in dit gebied een camping kunnen uitzoeken voor een aangename kampeervakantie. In het zuiden van Duitsland bevinden zich de Beierse Alpen. De kampeerder die van wandelen houdt kan hier terecht in de beboste bergen. Kortom, voor ieder wat wils op de campings in Duitsland.

Duitsland staat tevens bekend om zijn gastvrijheid en heerlijke eten.

Het klimaat in het noorden en midden van Duitsland is vergelijkbaar met het klimaat in Nederland: de zomer is relatief zacht. In de winter vriest het regelmatig en valt er vaak een regen- of sneeuwbui. In het zuiden van het land zijn de zomers warmer, de winters een stuk kouder en valt er ook meer sneeuw.

1110campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!