Vind jouw camping Kamperen begint hier 8210 Campings in Europa

Visvakantie in Oostenrijk

Een actieve visvakantie in Oostenrijk? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Prachtige ongerepte natuur, ruige bergtoppen en kabbelende beekjes vormen het decor van uw visvakantie. Oostenrijk is het land bij uitstek waar u kunt genieten van het hengelen in een adembenemende omgeving. Vooral het vliegvissen is in Oostenrijk ongekend populair. In het kristalheldere water van de snelstromende riviertjes zwemt volop forel rond. Maar voor andere vissoorten kunt u in Oostenrijk terecht. In de grote meren wordt vooral op karpers gevist. Wilt u eens vissen op een hele bijzondere plek? Ga dan vissen in de Oostenrijke hoofdstad! In de wateren van Wenen kunt u vissen op kanaalforel. U ziet het, een visvakantie in Oostenrijk biedt volop mogelijkheden. Om echt te kunnen genieten van de schoonheid van dit land, gaat u vissen in Oostenrijk!

Visvakantie in Oostenrijk

Wanneer u van plan bent om te gaan vissen in Oostenrijk, is het prettig om op de hoogte te zijn van de verschillende regels die in het land gelden. Om de visstand in de Oostenrijkse wateren op peil te houden, heeft de overheid een strenge regelgeving ingesteld. Om te mogen vissen heeft u in Oostenrijk twee vergunningen nodig. De eerste, de Fischerkarte of Fischerbundel, wordt per provincie verstrekt. Die kunt u kopen bij het gemeentehuis. De tweede vergunning is de Fischereierlaubnis. Deze koopt u van de eigenaar of pachter van het water waarin u wilt vissen. Voor bepaalde wateren geldt een visquotum, hier worden slechts een beperkt aantal vergunningen per periode afgegeven. U kunt altijd terecht bij de lokale VVV of het gemeentehuis voor meer informatie over de regels rondom het vissen in Oostenrijk.

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.

Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!