Vind jouw camping Kamperen begint hier 8210 Campings in Europa

Karpervissen in Belgie

Bent u dol op karpervissen en wilt u dit gaan doen in Belgie? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

België is een ideaal vakantieland. U hoeft geen verre reis te maken, maar bent toch even helemaal weg van huis. In België vindt u prachtige natuur, uitgestrekte heuvellandschappen en misschien nog wel belangrijker, talloze wateren waar u heerlijk kunt vissen. België is een prima locatie voor uw visvakantie! Net als Nederland beschikt België over een uitgestrekte kusstrook, zeevissen behoort daarom zeker tot de mogelijkheden. Een heel bijzondere plek om te vissen zijn de Belgische Ardennen. Prachtige natuur en fantastisch viswater, wat wilt u nog meer! De snelstromende riviertjes zijn dé plek om forel te vangen. Ook op andere plaatsen in ons buurland is het als visliefhebber goed toeven, maar de Ardennen behoren tot de meest populaire vislocaties van Europa!

Het vissen in België is, net als in Nederland, aan regels gebonden. Voor een onbezorgde visvakantie in België is het aan te raden om u goed in te lezen over de wetten die gelden rondom het vissen in België. Om tijdens uw visvakantie te mogen vissen in de Belgische wateren, heeft u een vergunning nodig. U koopt een visvergunning die geldig is voor ofwel Wallonië ofwel Vlaanderen. Er is geen vergunning te koop voor heel België. U kunt een visvergunning voor het Vlaamse Gewest afhalen bij het postkantoor of bestellen via internet. Een vergunning voor Wallonië kunt u ook bestellen via internet. Andere regels met betrekking tot het vissen in België vindt u op de site van de ANWB. Meer informatie over recreatieve visserij vindt u ook op de website van de Vlaamse Overheid. Zorg dat u goed op de hoogte bent van de regels, dan kan uw visvakantie in België niet meer stuk!

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.

Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!