Vind jouw camping Kamperen begint hier 8196 Campings in Europa
Kamperen in het Zwarte Woud

Kamperen in het Zwarte Woud

Kamperen Zwarte Woud: een veelzijdig vakantiegebied bij onze oosterburen die veel mogelijkheden biedt. Schilderachtige bossen, dorpen, natuurparken, meren en bergen, dat is wat het Zwart Woud te bieden heeft. Waar je dit prachtige landschap met sparren- en dennenbossen vindt? In het zuiden van Duitsland moet je zijn.

Kamperen Zuid Duitsland

De natuur in deze regio is oogstrelend, voor velen is dit gebied een van de mooiste vakantiebestemmingen die er zijn. Je vindt bij het kleine plaatsje Triberg de Triberger watervallen, een echt hoogtepunt van jouw kampeervakantie. Een ander vertrekpunt voor veel toeristen is de Feldberg. Deze berg is met zijn 1493 meter de hoogste berg van het Zwarte Woud met een adembenemend uitzicht. Hiervandaan lopen een tal aan wandelroutes door de natuur en bossen. Het gebied is gevarieerd met wijngaarden, rivier valleien, bossen en thermale baden. Maar dat is niet alles, het Zwarte Woud biedt ook talloze activiteiten. 

Vakantie in het Zwarte Woud

In het Zwarte Woud hoef jij je niet te vervelen als outdoor fan. Naast de duizenden kilometers aan wandelpaden in dit mooie gebied zijn er ook genoeg andere activiteiten te beleven. Spring in je kano en maak een reis over de Kinzig-rivier. Houd je meer van zeilen? Dan kun je dit prima doen op de Waldmattensee. Tevens vind je in Titisee-Neustadt het allergrootste en populairste zwemmeer van Duitsland.

In het stadje Freiburg vind je de prachtige Münster kathedraal en ook de langste gondelbaan van Duitsland. Wil je liever het gebied verkennen met de fiets of zelfs te paard? De verschillende Campings in Schwarzwald kunnen jou hierover informeren en je de mooiste routes laten zien. In de wintermaanden is het gebied bedekt met sneeuw en kun je skiën in een van de populaire gebieden Am Feldberg of Belchen. 

Ben je nu overtuigd om hier te gaan kamperen? Hieronder zie je een selectie aan campings gelegen in het Zwarte Woud.

12campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!