Vind jouw camping Kamperen begint hier 8195 Campings in Europa
Reserveer direct

Camping Am Achernsee

Contactgegevens
Am Achernsee 8
77855 Achern
+49 (0)7841-25253
GPS-locatie
48.643539 / 8.038634
Vanaf Utrecht
566 km
Kom direct in contact

Ontspanning midden in het Zwarte Woud

Aan de rand van Achern, de mooie winkelstad in de Ortenau, aan de voet van de Hornisgrinde, niet ver tussen Baden-Baden, Offenburg en Straatsburg, ligt de sfeervolle camping aan de Achernsee. Deze prachtige plek biedt een fantastisch uitzicht op het indrukwekkende middelgebergte van het centrale Zwarte Woud.

Dankzij de aansluiting op de snelweg A5, de rijksweg B3 en de weg L87 zijn de nabijgelegen excursiebestemmingen en de prachtige omgeving van het wijngebied Ortenau in zeer korte tijd te bereiken.

Camping Am Achernsee

Dit is de juiste plek om te ontspannen en tot rust te komen van het dagelijkse leven. Camping Am Achernsee ligt direct aan een heerlijk zwemmeer en heeft een mooi zwemstrand met ligweide die uitnodigt om je zorgen te vergeten. De camping is gezins- en kindvriendelijk.

De camping heeft 350 vaste parkeerplaatsen en 200 plaatsen voor toeristen met caravans, caravans of tenten. De parkeerplaatsen voor caravans en caravans hebben uiteraard een Euro-aansluiting voor het afnemen van elektriciteit.

Verder zorgt een goede voorraad bomen voor mooie schaduwrijke plekken. Met de tent kampeer je direct aan het meer. Aan de kinderen hebben we natuurlijk ook gedacht. Op het grasveld is een mooi aangelegde speeltuin. Je kunt het reilen en zeilen op het strand en in de speeltuin bekijken met een koel drankje uit het restaurant ernaast.

We hebben ook een aanbieding voor sportvissers. De voordelige dagkaarten zijn verkrijgbaar bij onze receptie. U kunt direct in de Achernsee vissen.

De camping is het hele jaar open. Zo hebben kampeerders in de winter de mogelijkheid om op grote hoogte te skiën of langlaufen op de talrijke pistes midden in het met sneeuw bedekte Zwarte Woud.

Het weer in Achern
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!