Vind jouw camping Kamperen begint hier 8195 Campings in Europa
Reserveer direct

Camping Hoeve Heikant

Contactgegevens
Neterselsedijk 22
5094 BD Lage Mierde
+31 (0)13-5093847
GPS-locatie
51.409207 / 5.16825
Vanaf Utrecht
109 km
Kom direct in contact
Kindercamping Hoeve Heikant is een gezin/boeren/kinder-camping in Brabant waar het hele gezin zich geen seconde hoeft te vervelen. Zo hebben we veel faciliteiten voor de kinderen, zoals: de skelterbaan, trampoline, kabelbaan, boomhutten en komen (bijna elke dag) de paardjes. Tevens zorgt ons recreatieteam voor leuke spelletje of bezigheden met de kinderen, zodat u kunt genieten van de vakantie.

Draadloos Wi-Fi Internet op uw plaats, dat mag u gratis gebruiken!

Onze kindvriendelijke camping ligt in “De Kempen”, landelijk en grenst aan een bosgebied met vele fiets- en wandelroutes die zich uitstrekken tot ver over de grens van België.

Ook in de buurt is er van alles te beleven. Zo ben je in een mum van tijd in Safaripark de Beekse Bergen of kun je gezellig een dagje naar de Efteling. Maar ook Toverland en Speelboerderij de Hooiberg liggen op een steenworp afstand.

Maar dat is niet alles, in de avond komt pas echt de  Brabantse gezelligheid. Bij het kampvuur kunnen ouders en kinderen nog nagenieten van hun dag. Het recreatieteam gaat vaak met de kinderen rond het kampvuur brood, popcorn of pannenkoeken maken.

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs om de camping te bekijken en wellicht alvast een plaatsje uit te zoeken.
Het weer in Lage Mierde
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!