Vind jouw camping Kamperen begint hier 8207 Campings in Europa
Kamperen

Kamperen in Italië

Kamperen in Italië, één van de meest favoriete bestemmingen van Nederlanders. Jaarlijks trekken duizenden Nederlanders naar Italië om daar te kamperen. Rustig kamperen op een groene staanplaats of een luxere vakantie op een glamping in een comfortabele tent. Rust, natuur en ontspanning op de meest charmante campings in Italië. 

Bij Italië denk je direct aan historie, dit komt natuurlijk uit de tijd van de Romeinen. Deze tijd heeft prachtige bouw-en kunstwerken achtergelaten. Maar ook uit de Renaissance, toen kunst, cultuur en wetenschap ongekende hoogten bereikten. De invloed van deze roemruchte geschiedenis is overal te vinden, waar in Italië je camping ook ligt. 

Daarnaast staat Italië natuurlijk bekend om de heerlijke keuken. Italiaans eten gaat om met hoogwaardige, simpele gerechten de meest lekkere maaltijd te bereiden. Iedereen kent natuurlijk de Italiaanse pizza, die niet te vergelijken is met de diepvriespizza uit Nederland. Maar ook heeft Italië heerlijke pasta's, rijke lasagne of verse vis, die je op je camping natuurlijk met een glas wijn kunt bereiden.

Campings in Italië

Ga kamperen in Zuid-Tirol, dan ben je verzekerd van een prachtige omgeving. Ben je water liefhebber? Trek dan naar de meren van Levico, Caldonazzo of Ledro. Houd je van de bergen, ontdek dan de Dolomieten. Sommige bergcampings liggen zelfs op meer dan 1600 meter hoogte. Breng je toch liever een bezoek aan de zee? Dan is de Etruskische kust in Toscane echt een plek die je gezien moet hebben. Daar ben je ook in de buurt van heuvels en olijfbomen. Breng eens een bezoek aan Florence en Pisa.  


AlleCampingsin biedt campings om te kamperen in alle regio's van Italië. Bekijk ook eens de campings in de omgeving van Lazio, Lombardije, Sicilië en Umbrië. Of zie hieronder de alle campings in Italië. 

767campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!