Vind jouw camping Kamperen begint hier 8208 Campings in Europa

Campings op kaart in Italië

Het zoeken van een camping op kaart in Italië is heel handig wanneer je een camping in een bepaalde regio zoekt. Campings op kaart maakt het mogelijk om te zoeken naar campings in Sicilië, Toscane, Lombardije, Sardinië, Lazio etc. Op de kaart hieronder vind je alle campings in Italië waarvan de gps coördinaten bij ons bekend zijn. Het is mogelijk om in te zoomen door te scrollen. Wanneer je met jouw muis over een marker heen gaat krijg je een informatiebox met gegevens over de camping.

Camping zoeken op kaart

Camping zoeken op kaart? Italië beschikt over een schitterende heuvellandschap van Umbrië en Toscane. Daarnaast is het mogelijk om te kamperen aan één van de Noord-Italiaanse meren. De populairste hiervan zijn Lago Maggiore, Comomeer en Gardameer. De regio’s Apulië en calabrië in Zuid-Italië hebben rustige stranden met schitterende kusten. In
Italië heb je aan één vakantie niet genoeg om Florence, Rome, Napels, Venetië en Milaan tegelijk te bezoeken. Bezoek ook de bekende toren van Pisa of het Colosseum in Italië. 

Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!