Vind jouw camping Kamperen begint hier 8207 Campings in Europa
Kamperen aan het meer

Campings aan het meer

Zoek je een camping in Europa die gelegen is aan een meer? Op ACi vind je een groot aantal campings dat gelegen is aan een meer. Ga er eens lekker op uit en gooi je hengel uit. Of neem een verfrissende duik in het water. 

Op een camping aan een meer hoef jij je geen seconde te vervelen. Spelen op het strand, met je luchtbed het water op, een fietstocht door de prachtige omgeving, lekker skelteren, schaken of een potje beachvolleybal; de mogelijkheden zijn eindeloos. De meren zijn natuurlijke heel geschikt om in te zwemmen, te vissen, te surfen en in veel meren is het toegestaan om je eigen motorboot te varen.

Midden in de natuur

Je zit middenin in de natuur en toch ben je van alle gemakken voorzien. Deze campings hebben alles voor het hele gezin. In de mooie omgeving zijn bovendien erg leuke uitstapjes te maken maar de vraag is of dat er wel van komt als je hier vakantie viert!

Populaire meren

Deze campings zijn zeer geliefd door de vaak charmante uitstraling. De populairste meren van Europa vind je in Italië. Hoe vaak hoor je niet van vrienden en bekenden dat ze vertrekken naar het Gardameer, het Lago Maggiore of naar een ander meer in Italie.

 

20campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!